Voor het eerst in mijn carrière als biljarter deed ik mee aan een driebanden wedstrijd van district Veen & Rijn. Het was een spannend maar ook een zeer leerzaam gebeuren met andere speel stijlen en natuurlijk andere mensen. Ik was benieuwd hoe het zou zijn.

Op de eerste avond had ik gezonde spanning in mij zitten en met een opgeheven hoofd ging ik een officieel wedstrijdje spelen. Uiteindelijk lekker gespeeld, goeie ballen gemaakt en veel genoten. Maar ik ben zeker blij met mijn prestatie….. voor het eerst, in het half jaar dat ik nu driebanden speel, had ik een gemiddelde van 0.369 en dat vindt ik erg goed van mijzelf.

De 2e avond speelde ik ook lekker. Ook een redelijk gemiddelde van 0.236 dus dat was ook goed, alleen voor mijn doen kon ik beter want ik kreeg ballen die ik had moeten maken. Alleen ik deed het niet, dat was dus wel jammer …
De laatste avond was de beste avond van het toernooi van 3 dagen. Toen speelde ik een gemiddelde van ruim 0.380, dus goed van mijzelf dat vond ik.

Ik heb veel geleerd en de komende maanden en jaren hoop ik nog genoeg bij te leren en nog een gezellig potje te kunnen biljarten.