t Scheepje B26 – de Mijnen

Op dinsdag 5 februari was het weer competitieavond. Deze keer reisden wij (Theo, Henk en ik) af naar Koudekerk aan den Rijn, voor een wedstrijd tegen t Scheepje B26

Aangekomen, werden wij hartelijk ontvangen door de tegenstander van deze avond. De toon was al snel gezet……….het zou geen strakke, serieuze biljartavond worden. Meer als een trainingsavond, maar wel met de inzet om te blijven biljarten.

Henk (19) mocht beginnen tegen Sjon (25). De partij ging gelijk op, waarbij mooie ballen werden afgewisseld met lelijke missers en bijna raak ballen. Na 46 beurten was het uiteindelijk Henk die er met de winst vandoor ging. Einduitslag 19-19

De 2e partij werd gespeeld tussen Theo (18) en Mat (21). Mat ging voortvarend van start en liep zelfs in het begin uit tot 6-0. Toen kwam Theo los en begon aan een inhaalrace om zodoende te proberen hier ook de winst binnen te halen. Helaas pikte Mat de winst na 42 beurten voor de neus van Theo weg. Uitslag 17-21.

Toen mocht ik zelf (15) aan de slag tegen Herman (19). Het begin ging gelijk op, waarbij ik steeds even op 1 carambole voorsprong kwam te staan. Halverwege de partij begon Herman uit te lopen, door 2 knappe series. Na 68 beurten (jazeker………weer 2 blaadjes) was het Herman die de winst pakte en de partij afsloot met 19-11.

Al met al een zeer gezellige biljartavond, met erg leuke tegenstanders. Veel gelachen en lekker gespeeld. Dit soort avonden maakt het niet erg dat je verliest van je tegenstander.
Onze dank gaat ook uit naar Cor, de boekhouder van de avond. Wat deze man allemaal voor zijn voeten gegooid krijgt……….. en dan toch zo heerlijk kalm en ad rem reageren……prachtig.
Heren van ’t Scheepje…….graag tot volgend seizoen!

Hugo

5Shares