R.A.Veen B22 – de Mijnen B29
Op maandag 4 maart was het de beurt aan de uitwedstrijd tegen Roelofarendsveen B22. Wij gingen met een compleet reserveteam op weg naar de locatie. Door omstandigheden was geen van de top 3 voor handen.

Hugo in actie

Mooi op tijd aangekomen in café Jan Punt en aldaar aan de gebruikelijke koffie. Ik mocht als de avond aftrappen tegen Joop (15-21). Joop ging voortvarend van start en kwam al vroeg op een ruime voorsprong. Zo rond de 20e beurt kwam er echter ook bij Joop de klad in en bleven bij ons beiden de caramboles uit. Zo nu en dan pakte Joop er wat en ikzelf…….tja……het niveau zal toch echt omhoog moeten. Uiteindelijk ging Joop er met de winst vandoor, door na 58 beurten met 21-8 te winnen.

Marten legt aan

De 2e partij werd gespeeld tussen Marten en Kees (15-25). Marten deed het al stukken beter dan ik en op een gegeven moment hoefde hij er nog maar 2, terwijl Kees er nog 5 moest. Zou dit weer een winstpartij worden voor Marten??? Nee…..helaas hij bleef op 13 staan en Kees won de partij na 55 beurten met 25-13.

Sander had het moeilijk

Toen was het de beurt aan Sander en Leo (15-29). Ook Sander had niet zijn avond. Kwam het door zijn rugblessure? Kwam het door de kou in de locatie? Niemand weet het. In ieder geval kon Leo flink uitlopen op Sander en won hij na 41 beurten de partij met 29-6.

BV de Mijnen vertrok met slechts 17 punten op zak weer richting huis. Al met al wel een gezellige avond gehad en tegen leuke tegenstanders gespeeld. Hopelijk is het de volgende keer wat warmer in het café. 🙂

Volgende week maandag, 11 maart, speelt BV de Mijnen weer thuis en dan tegen Jacobswoude.

Hugo Weijgertse

4Shares