de Mijnen B29 – de Plas B16

Op maandag 17 december was het weer zover. Een thuiswedstrijd, tegen de Plas deze keer.

Vol goede moed begon Marten aan zijn partij tegen Wil. Zij gaven elkaar niets toe en cadeautjes werden al helemaal niet gegeven, ondanks dat het toch bijna kerst is….
Na een hoop gezucht werd na 55 beurten de partij beslist door Marten in een 15-9 uitslag.

De tweede partij werd gespeeld tussen Henk en Sim. Henk kwam wat langzaam op gang en bij Sim ging het ook allemaal niet van een leien dakje. Ook hier gezucht en gepuf om bijna raak en net aan mis. Toch werd het nog best een snelle partij, want na 38 beurten was het Henk die aan het langste eind trok door er met de winst vandoor te gaan. 19-11 was de uitslag.

Toen was het mijn beurt. Mijn eerste competitiepartij weer, na de monsterpartij tegen Eric op 20 november.
Ik nam het op tegen Wil, die dus inderdaad zijn 2e partij van de avond speelde. Als je het over zuchten, puffen, net mis, bijna raak en andere ellende hebt…………dan heb je het over deze partij.
Ik ga er dan ook niet teveel woorden aan vuil maken. Uiteindelijk na maar liefst 101 beurten was het Wil die (meer dan verdiend) de partij winnend afsloot met een 18-9 uitslag.
Ik moet toch maar nog meer gaan trainen, want als ik alleen maar marathonpartijen kan spelen………dan is het eind zoek 🙂

Al met al wel een gezellige avond met leuke tegenstanders.
Komende donderdag spelen wij uit tegen Cobus B17, dit is de inhaalwedstrijd van 13 december jl. Dit is tevens de laatste voor 2018. Op 7 januari 2019 gaan we weer verder, thuis tegen ’t Fort B15

Hugo


9Shares