Cobus B17 – de Mijnen B29

Donderdagavond 20 december was het de beurt aan de laatste competitiewedstrijd (de inhaalwedstrijd van 13 december) van 2018 en wel bij BV Cobus in de Kwakel. Een soort derby dus. Ook Cobus B25 speelde thuis, tegen de Springbok. Een gezellige drukte dus in café Cobus.

Ik mocht het spits afbijten tegen Johan. Tot zo’n beetje de 30e beurt liep het bij ons allebei niet best. Toen was Johan het echter zat en zette even aan. Na 59 beurten was Johan de winnaar met 17-8. Het was voor mij een tijd geleden dat mijn partij op 1 blaadje paste, dus dat was voor mij al weer uniek.

De 2e partij werd gespeeld tussen Theo (die met kunst en vliegwerk zichzelf had kunnen vrijmaken van zijn werk om te kunnen spelen. Theo bedankt nogmaals) en Peter. Dit ging lang gelijk op, maar helaas trok ook hier de tegenstander aan het langste eind. Na 38 beurten was de uitslag 17-10 voor Peter.

De laatste partij van de avond werd uitgevochten tussen de senioren van beide teams. Henk en Martin kruisten de degens in een leuke partij die constant heen een weer ging. Dan maakte Henk een paar mooie caramboles en dan was het Martin weer die een paar mooie maakte. Uiteindelijk was het toch Martin die er met de winst vandoor ging in een 21-16 uitslag. Henk kreeg helaas de laatste 3 niet voor elkaar.

Al met al weer een leuke wedstrijdavond tegen leuke tegenstanders in een gezellige locatie.

Dit was dus ook meteen het laatste verslag van 2018. Wij gaan ons in de kerst en nieuwjaarsfeesten begeven. Iedereen van deze kant dan ook fijne feestdagen gewenst en op 7 januari gaan wij weer verder met dan een thuiswedstrijd, tegen ’t Fort B15

Hugo

4Shares